eminee_ 37 haftalık hamileyim ve 2 gündür iç çamaşırımı ıslatıcak şekilde su geliyor ilk gebeliğim olduğu için bn su sandım ama.acilden giriş.yaptık ordaki ebeler muayne yapıp akıntı olduğunu dediler ilk defa böyle bi akıntı görüyorum başına gelen oldumu
kedimekim eminee_ bende de 22 haftalıkken oldu sulu bir akımtım vardı iki kere test yapıldı negatif çıktı şuan 30 haftalığım haşa arada sulu akıntım oluyor böyle bir şey olabilir ya da ter de olabilir havaların ısınmasıyla birlikte benimde iç çamaşırım nemli oluyor hep hatta turnusol kağıdı koydum her ihtimale karşın diye bir şey çıkmadı ter diye düşünüyorum artık geçenin haftaki kontrolde de suyu iyiydi o zamanda vardı bu
bsrelif eminee_ Benim 30’dan sonra akıntım hep vardı zaten. 34’ten sonra da nişan geldi hatta. Normal yani bardaktan boşalırcasına gelmediği sürece bir sıkıntı yok
mervekalkann eminee_ ileri haftalarda akıntı artışı beklenen bir şey mukus tarzı veya kokusuz bir ped dolduracak kadar Sıvı gelmediği sürece endişelenmeyin
eminee_ kedimekim bnde ter fln sanmıştım ama içimden aktığını hissediyorum ebeler öyle diyince şaşırdım bilmiyordm
Mucizem_63 eminee_ bnmde camairimda islklik vs oluyordu brsey çıkmadı havalar ısındı ondan terleme olmuş olbilir
muzeyyenoktn Haftamda aynısını yaşadım özel hastene riskli görüp beni almadı direk eğitim araştırmaya gönderdi bebeğin suyu dediler. Eğitim araştırma hastanesi aldığı örnekte direk enfeksiyon akıntı dedi bende dedim ki kokusuz su gibi geliyor her hangi bir akıntımda yok eminmiyiz dedim gebelikte çok sık görülüyor endişelenecek birşey yok dedi ve yatış vermeden gönderdiler sadece 5 tane fitil verdiler kullan geçer dediler gerçektende öyle oldu.
eminee_ muzeyyenoktn banada yazdı 2 tane çıkıyor fitil kullan dedi ama bebeğe zarar gelir diye korktum kullanmadım