Guzelanniss Kızlar Aralık’ta doğum yapacağım nasip olursa kıyafet vs ne almalıyım ilk gebeliğim hiç bilgim yok önerilerinize açığım🌸
temmuzonbir Guzelanniss benimde aralık 4 Aralık görünüyor şuanlık bakalım cinsiyete kız dedi kesin konuştu ama içimde bir şüphe var o yüzden beklicem 😀
cuteregina Guzelanniss benimde ilk gebeliğim 13+2 cinsiyetimiz belli alışverişe başlayacağım her ay minik minik ama asıl alışverişe eylül gibi başlarım şimdi liste vs yapıyorum sizinki kaç haftalık
kahveseverrr Guzelanniss merhaba benimde aralıkta doğum daha cinsiyet belli değil o yüzden hiç bişey almadım, belli oluncada hemen alırmıyım bilmiyorum ya 2.çocuk olunca biraz daha rahat oluyor insan 1.de hemen alışverişe başlamıştık 😊😊
Guzelanniss bekledigimmucizem pazartesi nasip olursa öğreneceğiz bebiş gösterirse kendini siz öğrendiniz mii
bekledigimmucizem Guzelanniss yok hayır gecikti sanki kızımda 11 haftalıkken öğrendim bu 14 haftalık bugün gittim doktor belli değil dahadedi
Guzelanniss temmuzonbir bende erkek hissediyorum nedense rüyamda da 3 4 kere erkek gördüm en son da kız gördüm anneye malum olurmuş derler ama 😂
noktas temmuzonbir bende aralık anasıyım kız dedi aynı şekilde şüphe var nedense hep erkek diye düşünüyodum içime doğuyodu daha doğrusu bir de kız denilenlerde çok yanılma olmuş o yüzden tam inanamadım daha erken diye 😄
temmuzonbir Guzelanniss ben hep kız gördüm rüyamda doktorumun 3 kez pembe bir şey verip tebrik ettiğini gördüm 😀 ama ben duyduklarımdan da etkileniyorum birde arkadaşıma kız dediler detaylıda erkek olduğunu öğrendi alışverişte yapmıştı baya hepsini dağıttı bunu yaşamak istemiyorum
Guzelanniss temmuzonbir doğru canım daha erken zaten biraz daha beklersin bende hemen bişey almayı düsünmüyorum cinsiyeti öğrensem de öyle bakınıyorum sadece bebek arabası düsündüğün varmı hiç uygun fiyatlı
temmuzonbir Guzelanniss ya bebek arabası konusunda hiç karar veremiyorum herkese soruyorum memnun oldukları herkesin farklı farklı napıcam bilmiyorum canım
baharsst temmuzonbir bende bugun karar verdim ebebekte baktım. Maxi cosi leona2 ye karar verdim. Hem puset hem araba hemde Oto koltuğunu almanyadan alacağım. Acayip fiyat farkı var. Yazıktır günahtır biz annelere.
temmuzonbir cuteregina hayır canım başlamadım detaylıda çok değişen var arkadaşıma kız dediler bir sürü alışveriş yaptı detaylıda erkek çıktı hepsini dağıttı
Guzelanniss cuteregina 12+3 benimde bakalım pazartesi günü göstericek mi bebiş bende cinsiyet belli olduktan sonra hoşuma giden bi şey oldukça alırım doğuma yakın büyük şeyleri alırım diye düsünüyorum