prensannesi__58 gebeliğimi testte görünce ilk gittiğim doktordu kendisi. İlk gebeliğim olduğu için çok heyecanlıydık. Eşimle birlikte gittik. Kendisine ilk gebeliğim olduğunu belirttim. Beni muayeneye aldi yanında asistanı vardı. Asistanına gebelik kesesi ve miyomumdan bahsetti bayaği anlattı bana neden myomu aldirmadin çok ağrılı bir gebelik olacak zaten şuan yumurtaliğa yakın görünüyor sağlıklı olmayabilir falan bir sürü olumsuz şey söyledi. Kesinlikle ilk muayenede ilk gebeliği olan bir anneye bu şelilde yaklaşilmaz. Ayrıca miyomumu zaten biliyordum ve doktorum Rahim dışında oldugu için gebelikte sorun yaşamazsin demişti ve ameliyat rahme zarar verebileceği için aldirmami önermemişti. Bu ise bana aldirmadiğim için tepki verdi. Keseyi gösterdi ve başkada bilgi vermedi bir hafta sonra gel dedi. Benim bir haftam zehir oldu ya dış gebelikse diye. Çünkü bana öyle bir tutum sergiledi. O ilk heyecanı yaşayamadim Ben bir hafta ağlaya ağlaya makale okudum araştirdim. İnternette miyomdan dolayı kesenin bu şekilde yumurtaliğa yakın görülebileceği bilgisne ulaştim randevuya son iki gün kala. Ve hanımefendi zahmet edip bu bilgiyi bana vermemiş. Kontrole gittiğimde miyomdan dolayı öyle görünmüştür kese normal yerindeymiş dedi. Biz sormadan hiç bir bilgi vermedi. İlk gebelik kan tahlillerini bile ben hatirlattim hocam kan istemeecekmisin diye. Şaka gibiydi. Gerçekten asla tavsiye etmem. Kendi miyom takip eden doktoruma randevu bulamadiğim için buna gitmiştim. Zaten sadece bunda randevu vardı.