Arkadaşlar Manisa grand medical Belgin Koçak hakkında deneyimlerimi anlatacağım öncelikle eşimin işi dolayısıyla 30 haftada taşındık Manisa’ya 32. Haftada Belgin hanımı araştırıp oraya gitim çok olumlu şeyler duymasam da yine de gidip deneyimlemek istedim .Ben çok tedirgin bir anneyim gurbetteyim kimsem yok doğumda eşim ve ben olacaktık onun korkus vs vardı gurbetteki arkadaşlarım benı anlayacaktır .. Belgin hanım bana afedersiniz inek muamelesi yaptı her hafta doğuruyorum gibi tepkiler verdi yok işte 37 de gel muayene ederiz 38 de alırız dedi ben hocam hiç nst bağlanmadım bağlanmayacakmıyım dedim yok gerek yok dedi ultrason ile baktığında suyun az ama sıkıntı yok dedi o gece uyuyamadım içim içimi yedi vefatklı bir doktor arayışına girdim bir hafta sonra farklı bir doktora gittiğimde suyun 20 ml olması gerekirken benim 5 ml olduğunu çocuğu en fazla 34 . Haftada alınması gerektiğini söyledim o an eşim ve ben şok geçirdik ben konuşamadım çok küçüktü gelişimi durdu dendi ama daha bir hafta önce gittiğim Belgin hanım bana gelmene gerek yok 38 de doğum demişti o an ki şok oluşhmu tahmin bile edemezsiniz 🥺burdan grandmedical e gidecek olan arkadaşlara sesleniyorum lütfen başka doktor araştırın ben çok ağladım çok üzüldüm siz üzülmeyin Allah hepinize sağ Salim evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah