Aybklc Kızlar selam son regl tarihim 26 mayıs 2-3 gündür akıntıda artış mide de hafif yanma bulanma gibi değişik bi his var anlam veremediğim ve böyle tansiyonum düşükmüş gibi hissediyorum sürekli değişik bir hal sizce gebelik olabilir mi regle 8-9 gün var
cuteregina Aybklc olsa bile bu kadar erken belirti olmaz psikolojik olabilir yumurtalama bile yeni bitmiş hemen hemen yerleşme 6-12 gün sürüyor yerleşme sonrası beta üretimi başlıyor belirtiler az az başlıyor
42havvanur Aybklc Ben 10 gun oncesinde idrar testiyle ogrendim gebeligimi. Bas donmem vardi asiri dedigin gibi sanki tansiyonum oynuyor gibiydi ve benim tek iliski olmustu ustelik asla umudum yoktu 🤭 suan 34 haftalik oldum bilee
gamiby Aybklc benim 10 gün önce başladı erken gebelik ile öğrendim beta 105 344 1344 çıktı pazartesi tekrar kan verdim sonucu öğrenip kıntrole gideceğim
Aybklc 42havvanur ya bende öyleyim çok aşırı acıkıyorum falan böyle bir halsizliğim var midem değişik inşallah gebeliktir geçen yıl kimyasal olmuştu yine 10 gün öncesi belirti almıştım