060436 kimchikimdi aşkım hastanedeydim iki gündür bizim oğlan acele ediyor gelmek için sancilarımı var onu durdurmaya çalışıyorlar dı daha yeni 1 saat oldu eve geçtik okadar yorgunum ki bu süreç beni yıpratır gerçekten dua et aşkım vaktinde gelsin🥺♥️
Havin49_ beautiful_ @egeemomms Elisa0110 @tahamommy @temmuzonbir @Alya05 @aysgl330633 @annekiz6141 @acelyacik @Daisy_0 @Fatma_furkan1996 @HiravEmir @kimchikimdi @hd_d @hilalaselll4 @HakanKemal @kartanesi___ @LadyX @ikiprensesannesi___ @Cimcime30 @deletedmom43191 @penbe_karisi @bebeklerim__ @Buse4161 @beautiful_ @busbus222_ @merve_tp @minikanne123_ @QueenBahar_ Aklıma gelenler varsa isimlerini yazınca çıkmadı seviyorum sizi🥰
kartanesi___ beautiful_ balım sennnnn @beautiful_ …… diğer ballarım onlar kendilerini biliyorlar ama yine de yazayım😌🩷 @demirrleydi_ @Deleted33000 @Elisa0110 @hd_d @Alya05 @kurkmantosuzmadonna @Fatma_furkan1996 @eslem2121 @kimchikimdi @QueenBahar_ @marlam @myangelson @LadyX @egeemomms @ikiprensesannesi___ @Cukulutalisalep @Cimcime30 @osimdiannee @sevimlipandahii @Havin49_ @penbe_karisi @vanilya_kokusu_ @HakanKemal @elifsn23 @aysgl330633 @temmuzonbir Maşallah herkesi tanıyormuşum cjsksözözm
temmuzonbir kartanesi___ yok mu şöyle bir araya gelmemiz ya sabaha kadar bi sohbet bi muhabbet aman aman 🥰
vanilya_kokusu_ beautiful_ eslem2121 @kartanesi___ @penbe_karisi @demirrleydi_ @Selim_Alparslan @MadameTussauds @myangelson @EsoMom_ beautiful_ kimchikimdi @QueenBahar_ @Yazmelegi_ @bsrbrkysr184_ @Baklavaseverim Birusue kişi var da aklıma gelmiyor 😂❣️