sinemysbaby O kadar çok şey var ki hangisini sayayım 😢 yüz üstü uyumak. Bol bol kahveiçmek çikolata yemek. Hafiflemek. Yürürken rahat yürümek, gezemelere gitmek gibi gibi ama doğum sonrası hemen tatil yapıcam valla el kadar bebeyle ihtiyacım var
elifsn23 annekiz6141 hamilelik çok değişik bir şey ya sanki vücudumuz bize ait değil gibi 😂 ne istediğimizi yiyebiliyoruz ne istediğimiz gibi yatabiliyoruz yaşlıların halinden çok iyi anladım bu dönemde
annekiz6141 elifsn23 valla öyle vücudun emanet .. Gerçi her zaman öyle ama hamile olunca daha da farklı oluyor maalesef
ikizlerkadini annekiz6141 kazasız belasız dogum yaptıktan sonra ilk isim bebeğimi kucağıma alip koklamak olacak 🤲
annekiz6141 ikizlerkadini ayy öyle diyince sen büyük kız doğduğun da yanagima getirip koklayıp öpmüştüm 🥰🥰🥰🥺
annekiz6141 Elisa0110 ay bacım bacım bazen bildirim gelmiyor inanki tek tek bakıyorum yeni gördüm 🥺🤦♀️ valla uyuruz herhalde birileri bakar galiba bebeye dhsgsgs
clementine16 annekiz6141 yüz üstü bacaklarımı X şeklinde açarak dağınık yatmakk bi de kocamla full temas sarılabilmek🥲🤣
busbus41 annekiz6141 öncelikle sağlıkla gelsin hepimizin bebisleri ♥️ ben doğunca bi kaç gün sonra kendimi de toparlayinca kokoreç yemek istiyorum 😄😄
mrvshnsrcgl İlk gebeliğimde doğsa da uüz üstü yatsam dıyordum Gögüslerim o kadar büyüdü ki mastit olmasın diye sürekli sağıyordm o kadar dolu oluyo du ki yüz üstü yatmak 4 5 ay nasip olmadı 😅