temmuzonbir annekiz6141 15+1 ama bala bulanıyor 1 hafta kadar geçti çok sevindim ama tekrar başa döndü böyle napıcam hiç bilmiyorum
merve_tp annekiz6141 temizlik, daha sağlıklı beslenmek. Acıkmıyordum ben hamilelik öncesi. Günde tek öğün bile yeterdi. Eski bakımlı hallerimi. Kocamı özledim yaa sarılamıyoruz bile doğru düzgün🤣
temmuzonbir annekiz6141 hiç bişey yiyemiyorum ki patates haşlaması salatalık zeytin ekmek çubuk kraker yiyorum şuan cinsiyete kız dedi doktor %80 canım
nkkl annekiz6141 bende çok yaşadım ama doğum yapınca geçti çok şükür şimdi yiyemediğim herşeyi yiyorum
annekiz6141 temmuzonbir Annem abime hamileyken çubuk krakerle geçirmiş hamileliğini abim 5500 doğdu 😂🙊 bana Doktor’um midene ne iyi geliyorsa onu ye bir süre bişey olmaz demişti bende zeytin yiyordum vallahi 18 20 tane günde 😂🙊
daisy__ Hamileliğin son ayları bel bacak ağrısından uyuyamadım büyük konuşup doğsun da bi gece gündüz yüz üstü yatacam diye and içtim büyük konuşma demişler pat acil sezeryanla yüz üstü geçtim göt üstü bile yatamadım 😅😅😅
temmuzonbir annekiz6141 bende ilk 11 hafta hep çubuk kraker yedim ne yediysem çıkarıyodum ama krakeri çıkarmıyordum üzülüyordum bişey yiyemiyorum diye doktor hiç önemi yok ne iyi geliyorsa onu ye dedi banada 😀 zeytini bende baya yiyorum tansiyonum 8/5 tansiyonuma iyi gelir belki diye kutu kutu zeytine devam 😂
daisy__ annekiz6141 kız ne yatması panda gibi sağa sola dönemedim acıma yatsam kalkamadım en son çare en iyisi kendimi toplayana kadar oturduğum yerde uyuyum dedim öyle de oldu diken üstünde gibi koltukta oturur şekilde orda oturup uyumak yatmaktan daha şerefli geldi gözüme😅😅
Havin49_ annekiz6141 ben birisi çocuklarıma baksın eşimle tüm gün boyunca beraber dışarı çıkıp vakit geçirmek istiyorum
annekiz6141 temmuzonbir benim de düşüyor tansiyonum ikinci kız ikisinde de düşüyor bide öyle çok düşmüyor ama sersemliyorum baya 😂🤣