SerminMutlu Miniminicikkk fl bildigim kadariyla bacak kemigi uzunlugu genetik olarak sizde oyleyseniz bebis kisa boylu minyon olacak olabilir. Ama yinede takip ettirmekte fayda var 🙏
Miniminicikkk SerminMutlu evet boyu ile alakalı ama ben kısa değilim ki elimde öyle çok kısa değil umarım bir sorun yoktur 😔
SerminMutlu Miniminicikkk yoktur canim Allahin izniyle icini ferah tut stresi hissederler biliyorsun 🙏
Merveeeduman Miniminicikkk çocuk sıkışıp kalır diyorlar bence yatmamanız çok faydalı hemen bırakmalısınız ben 2. Ayımda bıraktım
saree Miniminicikkk Merhaba 6 haftalık hamileyim malesef yüz üstü yatanıyorum gögüs agrılarımdan sebep Miniminicikkk 6. haftamdayım yüz üstü yatamıyorum 😏 Gögüslerim çok ağrıyo ve sızlıyo 😏
Salihaaa Bilinçli yatmıyorum ama uyandığımda yüzüstüde desen değil tam olarak yanda değil değişik bi şekilde uyanıyorm😁 Ayrıca 26+5olmama rağmen rahtsız olmuyorum yüzüstü yatmaktan ama zarar verme korkusuyla yatmıyorum
Drsnbyfatma Miniminicikkk ne yüzüstü canım sola bile zor yatıyorum artık hep sola yatıyorum diye oğluşta öyle alıştı artık batıyo 35 haftalığım bence yüzüstü yatmayın