nrbrkx38 bekledigimmucizem siz yine 14tesiniz daha biz 23 olduk hala kesin bişey söylemiyorlar 3 farklı doktor da kız gibi dedi 12. Haftada buraya atmıştım herkes erkek demişti 😅
19054206 bekledigimmucizem benimde erkek 20ye kadar belli etmemişti kendini 20 haftalıkken öğrenmiştim bende
ozlem_36 19054206 1.5 yaşında oğlum var 4 aylıktı kendini gösterdi 5 buçuk aylık hamileyim hiç göstermedi bu zamana kadar dün kesinleşti 100 100 kız dedi doktorum 🤗
19054206 ozlem_36 normalde kızlar kendilerini saklar derler benim oğlan sakladı kendini 😅kızımda 16 haftalıkken öğrenmiştim
bekledigimmucizem nrbrkx38 gibi dedikleri için insan rahat edemiyor net birşey söylense bana da çıkıntısı var ama emin olamadım dedi
nrbrkx38 bekledigimmucizem neye göre kız tahmini yaptıklarını da söylemiyorlar bende artık kız alışverişi yapıyorum napayım 😅
bekledigimmucizem 3_cocuklu_anne bacak arası görünüyor zaten ama doktor emin olamadı çıkıntı var dedi emin değilim dedi
zeyzeynur bekledigimmucizem erkeğe benziyo ben 12.haftada detaylıya girmiştim aşağı doğruydu %80 kız demişti bugün 17.haftada olarak gittim yine aşağı doğruydu %99 kız dedi senin ultrasonda yukarı doğru gözüküyo tabi ileri haftalarda net olur
bekledigimmucizem zeyzeynur doktorda erkek gibi çıkıntı var ama emin olamadım dedi bekleyelim bir ay sonra bakalım tekrar dedi
dilekmom6 bekledigimmucizem ben 22.haftada detaylıda öğrendim canm valla sakince bekle merakını bırak kenara. Ben pes etmiştim artık 😅 buraya sordum erkek tahmin edildi ben de erkeğe benzetmiştim. Ama kızım olacak.