ZekiyeErol İki çocuklu anneler çocuklarınız arasında kaç yaş var benim oğlum 2 yaşında dün bir aylık hamile olduğumu öğrendim. Oğlum inanılmaz kıskanç şimdi bebek olunca nasıl baş ederim bilmiyorum 🤷♀️
Yelis ZekiyeErol benm oglumda iki yasinda iki aylik hamileyim hatta 15 gun sonra iki yasina basacak.. biz cok istedik kardesiy buyusun o yuzden aradaki yas farkini cok tutmadik
Burcuveburcum ZekiyeErol benim iki kızım arası kısmetse tam 3 yaş olacak bende sadece emzirirken kıskanabileceğini düşünüyorum soğana kdr alıştırmak lazım olacaklara kardeşine☺️Çocuk gelişimcisinden yardım almayı deneyin
EbruIrmak Benim kızım Mayısta 7 yaşına giricek 7 haftalık hamileyim kıskançlık şuan için hiç yok çok istiyo çok hevesli yavrum büyüdü tabi artık küçük olsa kıskanırdı ❤
Cantanem44 Kızım 8 yaşında 37 haftalık hamileyim kuzum çok istedi kardeşi olsun şu anlık çok iyiyiz doğduğunda nasıl olur bilemem🤷♀️😄
ZekiyeErol Bizde kıskançlık hat Safa’da babasının bile yanıma yaklaşmasına tahammülü yok nasıl olacak bilmiyorum ☺️