aslmoms Kızlar merak ettim 🙈 Hamilelik çizgimiz oluştu mu ? 🦋🌸 Oluştuysa kaçıncı haftada? Vücut karatmalarınız oldu mu? (Genital, koltuk altı vs. ) 😢 Süt gelme durumunuz oldu mu? 🍼 Kısacası hamileliğimde hormonal neler oluyor ?? 💙🩷
lokismommy aslmoms çizgim oluşmaya başladı hafif belli oluyor ve maalesef ki genital ve koltuk altı kararnalarım başladı yaz geldi bide napıcam bilmiyorum çok kötü hissediyorum bu konuda çaresi yok mu ilerlemesini durdursak en azından diye ya😿
blnmyld aslmoms Ben 20+1 deyim çizgi var mı yok mu anlayamıyorum 🙈 bazen giydiğimden de çizgi oluyor gibi , süt vs daha yok tabi ama göğüslerim çok şişiyor ve çok rahatsız edici olmaya başladı artık sıcaklarla beraber 🥹
Ztkn2 aslmoms 20 haftalığız henüz çizgi belirmedi karnım da öyle çok büyümedi ama bebeğin hareketini hissediyorum . Göğüslerin ağrısı çok fena içten parçalanıyor gibi oluyor henüz süt gelmedi
beautiful_ aslmoms o çizgi oluştu ben kir diye liflemek istedim 😂😂 Sütte 26 haftadan beri geliyor şuan 32+1iz 🤭🩷 Kararmalar yok çok şükür ama çatır çatır çatlıyorum 😂
aslmoms lokismommy ahhhh bende merak ediyorum. Koltuk altı bendede oldu. Normalde yoktu. Kaçıncı haftadasınız ?
aslmoms Benim ikinci gebeliğim. İlk gebeliğimde net çizgi karnımda vardı. Bunda hiç oluşmadı. 32 hafta süt gelmeye başladı 🥹
lokismommy aslmoms 20.haftadayım bende yeni fark etmeye başladım karardığını genital bölgem daha hızlı kararıyo hatta meme kenarlarım daha da koyulaştı ve sanki koyu bölge büyüdü bu da hormonlardan galiba
aslmoms lokismommy tabiii hormonlardan doğumdan sonra geçiyor. İlk gebeliğim kızdı vardı bende çizgi. Bu erkek yok. Bende merak ettim aklıma geldi 😀😀
lokismommy aslmoms benim bebiş de erkek bende bi yerde okudum erkek bebeğe hamile olanlarda kararma daha fazla oluyormuş diye ne kadar doğru bilmiyorum umarım geçer hemen yoksa doğumdan sonra güzellik merkezine yatırım yapıcam gibi 😅
miniginannesi__ aslmoms çizgim oluştu kararmalar oldu baya maalesef karnım da çatladı süt gelmedi ama uçları beyaz noktacık gibi yaşadık bacım hepsini yaşadık daha doğurmadım bakalım neler olucak 🙃🫠🫠
beautiful_ hilalaselll4 ayy evet ya beni çok yoruyor elbisem mafoluyor kalkan takıyım diyorum da oda çok uyarır falan diye korkuyorum
merve_tp İ aslmoms oluştu hem yukarıdan hem aşağıdan. 25. Haftamdan itibaren daha belirgin oldu. Göbek deliğimin içi ve etrafı hafif karardı. Göğüs uçlarım karardı ve lekeler oluştu göğüs ucu çevremde Koltuk altımda bir şey yok Bacaklarımda sıfır tüy Genital bölgeye hiç bakmadım🤣 Haftadan bu yana sütüm geliyor özellikle sağ göğüsden Yüzümde bazı benler çıktı Et benlerim büyüdü
aslmoms Almirolie koltuk altım bir tık oldu bence o doğumdan snra geçer. 😢 çizgi hiç olmadı olur diye bekliyordum kızımda olmuştuuu. 🤷♀️