Kızlar benim 27 28. Haftadan beri önce 2 hafta geriden geliyordu her ölçümü şimdi son bir haftadır 3 e çıktı ben bugün 33+3 gebeliğim herşeyi iyi binlerce şükür sadece bu son haftada karaciğerinde bi kitle gördü 2.3 mm çapında ama kan akımı oraya gitmiyor diye kötü birşey olmadığını düşündü doktorum sadece doğduktan sonra pediatri görmesi uygun olur dedi suyu iyi Doppler iyi ama hafif bozulmaya başlamış yakın takiple 35. 36. Haftada doğuma alıcaz dedi bugün iki doz ciğer geliştirici vurdu yarın da iki doz çok korkuyorum heyecanlıyım ikili testim de düşük riskte çıktı ama doktorum hep dedi fetal dna yaptırdınız mı yok dedi Allah ın izniyle ne olursa olsun beneğimiz kabulumüz dedik şimdi doğumda görücez artık şögren hastasıyım ve lupus takipliyim zaten riskli bi gebelik sürecim oldu halen de öyle devam ediyor ama çok korkuyorum gelişim geriliğini çok kafama takıyorum şuan 33+3 günlük ama 30+6 günle uyumlu 1600 gram :(( inşallah hepimiz de sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi bu gibi benzer durumu yaşayan anneler var mı acaba