busrayalcnn Aslında Ali ekiz ile Mahmut Güngör arasında kalmıştım ama fiyat olarak aralarında 4 bin lira kadar fark olduğu için 22 Haziran gününe Mahmut hocaya randevu aldımmm gidenler nasıl geçtiğini yazarsa çok sevinirimmmm🫠🫶🏻
suudee busrayalcnn inşallah güzel haberler alırsın 🫶🏻 ben de kendisine randevu aldım heyecanla bekliyorum. Kacinci haftan acaba net görüntü icin biraz geç gidin diyenler oldu da merak ettim ☺️
lavinyaa_ busrayalcnn benimde bugün randevum tesadüfe bakar mısınız 🤩 bende öneriyle ve araştırmayla buldum doktoru inşallah güzel haberler alırız
busrayalcnn suudee benim doktorum 22. Haftada gitmemi önerdi yarında randevuda tam 22 olacağız 🫶🏻 inşallah hepimiz güzel haberler alırızzzz
busrayalcnn lavinyaa_ ayyy ne güzel denk gelmişşşş bizimki 5 te 👉🏻👈🏻 inşallah sizde çok güzel haberler alırsınız sağlıkla gelsin miniğiniz🫠🫶🏻
lavinyaa_ busrayalcnn 3teydi geldik bile siz sanırım şuan muayenedesiniz 😅 biz memnun kaldık doktordan baya detaylı inceledi fotoğraflarına özen gösterdi sessiz sakin bir doktor çok şükür bir sorun çıkmadı sizin nasıl geçiyor acaba
busrayalcnn lavinyaa_ çok sevindim güzel geçmesine 👉🏻👈🏻 bizimki inatçı bir bebek olduğu için 1 saat 40 dk sürdü doktor da gerçekten en az bebeğimiz kadar inatçı 😂😂 önden görüp emin olabilmek için büyük bir sabırla bekledi bizde çok memnun kaldık ve iyi haberlerle ayrıldık çok şükür 🥹🫠