mt46 Çok sıcaklıyorum içim yanıyor su felan gayet iyi içiyorum benim gibi olan varmı havalarda sıcakları ama anlamadım yangınnnnn
snur10 mt46 bende aynıyım buz yiyorum😁 özellikle yatağa girince ayaklarım vücudum yanıyor sanki soğuk suyla dizden aşağı suya tutuyorum 10 dk fln eşimde klimayı aç bari dedi klima açıkken bile sıcaklıyorum valla
busrayilmzz06 mt46 ben de çok sıcaklıyorum içim yanıyor 😅 birde yaz aylarına denk geldik ki şimdiden böyleysek allah yardımcımız olsun 🥹
pinkolojii snur10 eninde ayaklarım yanıyor sanki ya soğuk su tutunca iyi geliyor.. bir araştırdım da bende b12 vitamini eksikliği var ve demir depolarım azalmış, ondan olabilirmiş.. sende de böyle bir durum var mı acaba?
snur10 pinkolojii benim demirim kan değerlerim herşeyim yerlerde 5 yıldır zaten evet ondan kaynaklı😁ilaç kullanıyorum ama hic yükselmedi tahin pekmez tüketiyorum o biraz yüksektmis değerimi
pinkolojii snur10 doktorum b12 için iğne vereceğini söyledi, dil altı vermişti işe yaramadı. Demirde kullanıyorum bakalım artacak mı..