Yaser27 Arkadaşlar 22 haftalik olduk acaba limonlu su içsem günlük sorun olur mu limonlu su içen var mı sanki elim ayağım şişti gibi tuzlu falan da fazla tüketmiyorum
Didemocak Yaser27 tansiyon sorunun ortaya çıkar da elin ayağın şişti ise bol bol su iç zaten ilerleyen zamanlarda daha da çok sisecekmis canım bende 17 haftaligim yavaş yavaş benim de şişmeler başladı 😊
Deletedmom0909 Yaser27tansiyonunuz normal yada düşükse limonlu su daha da düşürür bol bol su iç yürü düzelir inşallah benimde yüksek tansiyon var günde 4 litre içiyorum
FindiksMom Yaser27 27. Haftadayım bugüne kadar sabah ılık limonlu su hergün içtim içiyorum doktorum akşamları da iç dedi hatta
Yaser27 Didemocak tansiyonum çok düşük normalde ama iki gündür çok yoruldum acaba ondan mı böyle oldu diye düşünüyorum
Aysnrplt Yaser27 ben öncesinde çok rahattım 19. Hafta itibariyle tansiyonum da düşüyor şekerim de düşüyor. Kan değerlerim zaten düşüktü. Bebişim beni sömürüyor resmen sürekli bişeyler atıştırma durumundayım o yüzden limon beni korkutuyor
Yaser27 Aysnrplt valla benim de tüm değerler düşüyor ama hala sisim aman onlar sağlıklı olsun da somursunler bizi 🤣
Aysnrplt Yaser27 bende daha olmadı şişkinlik ama ilerleyen dönemlerde olur mu bilemem😂😂 bol su ve yürüyüş evde de haftada 2 kez YouTube dan hamilelik egzersizleri açıp onları yapıyorum inşallah olmaz ödem 😄
mrveaksu Yaser27 limonlu su kanı sulandırdığı için bana zararlı demişlerdi düşük tehlikesi oluşturuyor demişlerdi ben ondan beri salataya bile limonu kısıtlı koyarım 😞😞
Yaser27 mrveaksu evet ilk başlarda bana da demişlerdi ama bu haftalardan sonra bi şey olmaz diye düşünüyorum