sndyy_4343 böyle birşey imkansız biyolojik ve tıbben doktorunuzun bunu onayladığına emin misiniz gerçekten onayladıysa o kişinin doktor olduğuna emin miyiz eğer böyle bişey mümkün olsaydı sizin idrarınızın kanınıza geçmesi gerekiyor ve bu da insan biyolojisine aykırı bişey yanlış anlamayın asla hamile olmanıza vs bişey demiyorum sağlıkla kucağınıza alın hayırlı olsun ama burda beta değerini en başlarda yakalayıp düşük çıktı diye üzülen anne adayları bile var bu yanlış bir bilgi o yüzden söylüyorum döllenme olduktan sonra yani implantasyon süreci tamamlandıktan sonra bu süreç herkes de farklılık gösterebilir 6 15 gün içinde beta değeri kanda yükselmeye başlar buda süzülerek idrara geçer idrar testlerinin bazıları çok hassas bazıları normal 5den sonra pozitif kabul edildiği için doktorunuz ilk yükselmeye başladığı günlerde olabileceğini düşünerek bu cümleyi kurmuş olabilir ben sadece yanlış bilgilendirmeyi düzeltmek istedim araştırabilirsiniz 3 gün sonra 123 ile öğrenmeniz de gayet normal o sürede beta güzel bir şekilde artış göstermiş