Momlife_ İki gündür ishalim ama sık tuvalete gitmiyorum sadece geldiği zaman afedersiniz ama su gibi yapıyorum 38 hafta olucam yarın doğum hazırlığına mı işaret
mervekalkann Momlife_ haftalık gebelik takibi olarak bir profesör doktorun YouTube kanalına bakıyorum bilgilenmek adına evet vücudun doğuma hazırlandığına işaret ishal doğum yaklaşma belirtilerinden biri
Nesrin0505 Momlife_ daha önce doğum yapmadım ama yaptığım araştırmalara göre ishal doğum belirtisi doğumun yaklaştığını gösterir yani
bsrelif Bende sadece sabahları oluyordu canım şu an bi kesildi gibi de doğuma hazırlık alametleri evet doğruluk payı var doğumun yaklaştığının habercisi derler genelde 2-3 haftan var öyle hemen de olmuyor diye biliyorum
Momlife_ bsrelif bir de şeyi merak ediyorum doğum için illa bebek hareketlerinde azalma olması mı gerekiyor
bsrelif Momlife_ hayır ama doğum yaklaşınca galiba çocuk sancıdan mı ne strese giriyor çok daha az hareket ediyormuş yani ben öyle duydum o yüzden hareketlerini hissetmezseniz hemen acile gidin derler
bsrelif Momlife_ Bugün biraz daha iyiyim ya çok şükür sadece bebek aşırı büyüdü karnımın artık gerneşecek yeri kalmadı bide zayıfım mide yanması çok yaşıyorum gece hiç uyuyamadım
Momlife_ bsrelif bende baya zayıfım çocuk içerde geriniyor yeri kalmadı bir yerde toplanıyor çok canım acıyor 🥺 acaba bunlar kasılma mı anlamıyorum da
bsrelif Momlife_ Bazen bi yere toplanıyor ayağıyla falan baskı yapıyor orada kalıyor o his çok kötü biraz acıtıyor tabi
Momlife_ bsrelif az önce uzun süre yaşadım onu geçmedi ne yaptıysam canım çok acıdı süresi baya uzadı arada oluyor bu da kasılma mı oluyor sancı değil demi hiç anlamıyorum anlayamayınca da sinirleniyorum kendimce
bsrelif Momlife_ Ben öyle yapınca ittiriyorum elimle biraz normal pozisyonuna dönüyor sonra canım kasılma değil benimki bizzat kendi yapıyor eliyle veya bacağıyla
siinemyy Momlife_ bir ilgisi var mı bilmiyorum fakat doğumumdan tam bir hafta önce aynı şekilde ishal olmuştum
Momlife_ siinemyy benim iki gün sürdü ama her tuvalette olmadı bilmiyorum belki yediklerimden içtiklerimden olmuştur