GozdeKB champanne canım kusura bakmazsan bi sıkıntısı var mı 28 hafta doğan çocuğunda bende çok korkuyorum erken doğumdan falan
satiakkus 38haftayız bugün 3650 gram 51cm , doktor perşembe gününe kadar kendi gelmezse sezeryan günü vereceğim dedi 🫣
Mge127 GozdeKB sen de iyi tutturmuşsun bak tarihleri benim gibi 😂😂😂🙈 ay ne bileyim vallahi istemeden aynı tarih oluverdi 😂🙈 bence Eylül Ekim falan güzel bir ay yaz sıcağında olmuyor Adana Mersin yanar biliyorsun 🫠bir de elektrik gitti mi geçmiş olsun 🙈
GozdeKB Mge127 canım hamileyken daha zor bence ya çocuk doğmuş olsa bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum Allahtan yayla var bizim ama yaylalar bile çok sıcak artık 😅
tortillam_ ahyayuni 2.gebelik sezeryan olmazsa uygulamaya göre son 100 bakalım hayırlısıyla gelsinler 😀😀
sinemysbaby GozdeKB benim uygulamaya göre 70 sezeryan olacağım için iki hafta öne mi çekerek hesap yapacağım şimdi. Yani 56 mı demeliyim 😅
sinemysbaby Uygulamaya göre 70 ne zaman geçmiyor ve çok zor geliyor bana gebelik, bir an önce günler geçsin istiyorum 😔
bhrbrt sinemysbaby Son günler son haftalar hiç geçmiyor gün sayıyorum artık bende bir an önce gelmesi için hamilelik gibi zor bsy yokkkk…. 😒
champanne GozdeKB yok canım neden kusura bakayım gelen Allah’tan geliyor😊 53 gün küvezde kaldı 1220 Gr doğmuştu 1080e düştü 2560 kiloyla da taburcu oldu. Cok sukur bi sağlık sorunu yaşamadık inşallah da hiç bi bebek yaşamaz. Senin neden erken dogum riskin var