Kızlar Selamm 👋🏻
Biz 27+4 haftalık oldukk öncelikle sizin hamileliğiniz nasıl ilerliyor?
Ben gün içerisinde çok yorulmaya başladım ve bebiş çok hareketli olduğu için bazen çok tıkıyor beni 🥲
Ve çok fazla Duygusallaştım karnımda sanki birileri konser veriyor 🎵
Doğum Aksi bir durum olmazsa Ağustos Sonu Eylül Başı olarak gözüküyor Sizde durumlar nedir 😆
Bir kaç sorum olucaktı size rica etsem bilinçli bilgili anneler veya başlayanlar sohbete dahil olabilir mi 💞
Alışverişe daha başlamadık 30. haftada başlayacağız çok çok nadir heveslik şeyler aldım sadece o kadar.
Ama nereden başlayacağımı hiç bilmiyorum 🤷🏼♀️
Bebişim Eylül Sıcağında doğucak ve bulunduğum şehir hem sıcak hem soğuk olan bir yer
Bebişe 0-3 ay çok fazla almamam gerektiği söyleniyor hemen büyüdüğü için o yüzden sadece Hastane çıkış seti gibi alt üst takım almayı düşünüyorum bunlardan kaç adet almam gerekiyor ?
Aynı zamanda zıbın olarak sıfır kol , uzun kol , kısa kol bir sürü çeşit var hangilerini almakta ve kaçar tane almakta fayda var..
3 ayı bitince Ocak ayına denk gelmiş oluyor ve Şu anda Geneli Yazlık kısım olduğu için Yazlık kıyafetler gündemde 3-6 6-12 ay arası Nasıl kıyafetler tercih etmeliyim
Mesela 3-6 ay arası Ocakla Haziran Arası Kıyafet Denklemi nasıl olmalı Kıştan yaza Geçiş ve Ne kadar Yoğunlukta olmalı Kafam çok Karışıyor çok zor ayırması 😓
Öncelikli olarak hangilerine öncelik vermeliyim 0-3 ay alırken 3-6 6-12 ayı da almak gerekir mi nasıl kolaylık kafa karıştırmadan yapıyorsunuz merak ediyorum…
Birde Annişler için Olmazsa olmaz Dediğiniz İhtiyaçlar nedir Elinizde bir alışveriş listesi var mı veya benimle aynı zamanda ilerleyen neler aldılar vs çok merak ediyorum
Paylaşırsanız Çok sevinirim 🥰🥰🥰