Yaradanisterse Doktor baktı en başta korktum diyor ki erken doğum olabilir alabiliriz küveze dedi. Sonra baktı plasenta kan akışı normal suyu normal her şey normal. Bacak uzunluğu vs gününde. Ama Ac yani karın çevresi 10 gün geride dedi. Ya minyon Bebek dedi ya da beslenme ile alakalı dedi. Kaç gündür moralim bozuk. Biz öyle çok minyon değiliz ki uzunuz . Ne yapmalıyım ne yemeli içmeli düzelir mi lütfen tecrübelerinizi yazın
nurellanurrrr Yaradanisterse benim bebeğimin karnına da doktor 1 hafta geride,uzun ince bi bebek olacak,2 haftaya kadar önemsemiyoruz dedi ,ceviz,muz,kabak çekirdeği,kaşar peyniri,haftanın 3 günü de kefir içmemi önerdi
ghostty Yaradanisterse her şey normalse sadece karın çevresi geriliği çok ciddi sorun yaratmıyor. Bebek minyon olacak büyük ihtimal. Ama bebeğin beslenememe sebebi vs var mı mesela. Benim damarımda direnç vardı onun etkisiydi sanırım. Ama bir sorun yaşamadık. Kontrollü ilerledik.
damlasv Yaradanisterse tüm ölçümler normalde karın çevresi ufaklığının pek bir anlamı yok bacak boyu önemli o da normalmiş
Tortilla Yaradanisterse bol bol kaşar ceviz avokado kaju muzlu yulaf kapası. Yağlı peynırler. Kefir muz tarcın ceviz cektırıp ıc. Tahın pekmez tahın helvası
Yaradanisterse nurellanurrrr ben aslında süt ürünleri tüketiyorum kuruyemiş meyve vs çok yerim her gün muz kaşar vs niye böyle oldu anlamadım
Yaradanisterse nurellanurrrr ben her gün muz kaşar haşlanmış yumurta yerim meyve sebze, kuruyemiş yoğurt yerim normalde de. Bilmiyorum ki. Bebek kısa olacak diye bir şey yok değil mi boyu
Yaradanisterse ghostty bilmiyorum ki damardan direnç olsaydı doktor görebilir miydi? İnceledi aslında plasentatı kan akışını normal dedi
Yaradanisterse damlasv ne bileyim kilosu da biraz düşük çıktı moralim bozuldu bazı olumsuz şeyler de okudum burada iyicene kafama taktım doktor korkulacak bir şey yok dedi 2 hafta sonra görelim dedi
ghostty Yaradanisterse evet detaylı ultrasonda çıkmıştı benim sonra doktorum da düzenli kontrol etmişti. Olsa görüyorlar.
Yaradanisterse Tortilla muzlu yulaf deneeyyim normalde muz kaşar kuruyemiş yiyorum zaten da ne bileyim 🌸