rabiax1 Kızlar Tsh değerim 4.43 çıktı her yerde 2 olması gerektiğini duydum doktorum değerime gayet iyi ve normal dedi anlayamadım
buketdeniz19 rabiax1 2,5 sınır canım ilaç kullanman gerekiyor benim 1,67 hala ilaç kullanıyorum gebelikte riskli oluyor tsh yüksekliği ve her ay dahiliye doktoruna kontrole gidiyorum ilacın dozunu ayarlıyor
mervesoy rabiax1 kaç haftalıksınız, benim de t4 değerim düşük çıktığı için dahiliye endokrine yeşil alan açtı oraya gidiyorum aylık da Tsh ile ilgili değerlerime bakılıyor sizde zaman kaybetmeden dahiliyeye randevu alın
Zzeliha rabiax1 gebelikte bu hormon bebeğin zekası için çok önemli benim ikinci gebeliğim ilkindede kullandım ilaç dahiliyeden düzenli kontrollerini yaptırabilirsin 2nin altında olmasını istiyor Dr lar gebelikte
Zzeliha rabiax1 gebeliğe engel olduğunu sanmıyorum çünkü bazen bu tiroid hormonu bilakis gebelikte bile yükseliyor normal şartlarda düşük tutmakta fayda var
buketdeniz19 rabiax1 engel ben 5.42 ile hamile kalamadım ilaç kullandım 1 ay 3.31 e düştü hamile kaldım o ay çünkü yumurtlama günlerinide değiştiriyor
EsoMom_ rabiax1 4.9 a kadar normal diyor doktorlar hamileliğimde önce baktıklarında regl dönemime denk geldi benimde 4.25 çıkmıştı normal dediler hamile olunca 4 de ilaç başlatıyorlar regl döneminde hormonlar tavan yapıyormuş
esindemirr_ rabiax1 hiç kimsenin durumu benim ki kadar kötü değildi tedavi hâlâ görüyorum Diyarbakır Ankara arası 6 aylık evliyim 4 aylık hamileyim Tsh 46.33 ten şuan 3.40 a geldi
rabiax1 esindemirr_ bende dünyaparka gidiyorum doktorum normal dedi ama bu değer gebeliği zorlaştırdığını duydum geçmiş olsun
Mahbuss rabiax1 normalde referans değerleri arasında normal ama hamilelik istiyorsan yüksek 2.5 un altında olması gerekir. Doktoruna hamilelik istediğini söylemismiydin
rabiax1 Mahbuss evet gebelik istediğim için düzenli kontrole gidiyoruz normal dedi kendisi ama herkes 2.5 olması lazım diyor
asporca rabiax1 ben 10.5 larda hamile kaldığımı öğrendim bencede doktorlar çok haklı çünkü ben iki gebeliğim de de bu değer düşsün diye ilaç kullandım ki hala da kullanıyorum
esindemirr_ rabiax1 teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun bende dünyaparka gidiyorum Allah gönlüne göre versin 💖
kubra0501 Evet tsh çok önemli ben tüp bebek yaptırdım tsh 4 civarıydı transferim ertelendi ilaç kullanıyorum düştü ondan sonra transfer yaptılar. Hala devam ediyorum ilaçlara