minikfasulyeo Geceleri uyuyamıyorum gündüzleri de erkenden uyanıyorum eskisi gibi uyumayı özledim ya daha 17 haftaligim 🥲 Benim gibi olanlar var mı ??? 4 veya 5 saatlik uyku yetiyor bana uzun zamandır
deletedmom43191 minikfasulyeo gebe değilim ama bu sıralar bende uyuyamıyorum yatakta 8 10 defa dönüyorum sonra dalıyorum 😔😔
bhrbrt minikfasulyeo 38+5 günlüğüm hamileliğimin başından beri bende sen gibiyim artık hiç düzelmiycek gibi geliyor bana 😏
zehraclk0 minikfasulyeo daha 11+6 dayım ama başından beri gece uyuyamıyorum bu gece de kalktım ve sabaha kadar yatmadım. Uykum alınmış gibi resmen
Elisa0110 minikfasulyeo eğer başka bebişin yoksa bol bol uyu derim çünkü bebekten sonra uyumak pek mümkün olmayabilir
minikfasulyeo deletedmom43191 çok kötü bir his ya magnezyum da alıyorum takviye olarak bağırsakları çalıştırır kabızlığa iyi gelir diye Çok şükür iyiydim de doğru düzgün yemedigim halde bir şey karnimda bir şişkinlik geçmiyor Zaten uykum da problem eskisi gibi uyumayı çok özledim kocam horul horul uyuyor bir özeniyorum ki anlatamam
deletedmom43191 minikfasulyeo haklisin canim önceden kafayı koyar koymaz gidiyodum …soda tuketebilirsin iyi gelebilir kabızlık icin sıvı şeyler tüket bolca
minikfasulyeo bhrbrt zehraclk0 Neden böyle uyuyamıyoruz ya geç te yatiyoruz erken de kalkıyoruz en kötü yanıda kocalarimiz rahat rahat uyuyor ya aşırı gıcık oluyorum 😂 Her sıkıntıyı biz cekiyoruz adamlar sadece hamile bırakıyor
zehraclk0 minikfasulyeo Benim kocam yanımda bile değil annemlerdeyim hamileliğim zor geciyor diye nasıl rahat uyuyordur tek başına var ya içim gitti bak😂
kullanimlig minikfasulyeo 9 aydır bu şekilde gündüz uykusu yetiyor iki üç saat gündür 3 saat gece haftanın 1 günü full yatak yapıyorum dinleniyorum