Buse4161 Bebem acıktı onu doyurdum geri uyudu ama benim uyku kaçtı yine kahve içesim de var çocuğum 2 saate uyanacak tekrar dalmaya çalışsam 1 saat sürecek 1 saat uyku mu yoksa kahve mi karar veremedim dlwğswösdlf
leefamily Buse4161 git uyu, bugün hastanede sabahladım, bir gr uyumadım, evimin konforunu özledim bir gece inanki…
Busranur_mnts Buse4161 ben de 1 saat önce yatırmıştım ama ben uyuyamadan yine uyandı şimdi yine emziriyorum uyuruz inşallah bazen vöyle erken kalkıp 1 2 saat ayakta duruyo🫠
Buse4161 orhismommmmmm uyumuşam dlwğskqskf leefamily geçmiş olsun hayatımm Busranur_mnts uyudum çok şükür fşwşxöf Busranur_mnts keyif uyanması diyorlar ona keyif yapıp geri uykuya devam ediyorlarmış snqlxkqkc tugce4545 ay uyudunuz muu deletedmom43191 öyle de yaptım dlwpsksd
atesismom Buse4161 ay bu ben cidden benim oğlumun uyuması gece 11-12yi buluyor kendime anne saati yapıyorum mecbur zaman bulamıyorum çünkü biraz nazlı şuan birde kabız oldu o kadar dikkat etmeme rağmen
Buse4161 atesismom biz düzene soktuk güya geç uyumaya başladı yine 😭😭 zeytinyağı ver aşkım kabızsa iyi geliyor