elif_146 secildumlu prof Dr Aytül çorbacıoğluna yaptırdım bende şişlide yeri aşırı ilgili ve ayrıntılı baktı ben memnun kaldım normal de 7800 ama nakitte yardımcı oluyorlar
caytilatte secildumlu ben Ümraniye Erbil Çakar’a yaptırdım çokkk memnun kaldık doçentmiş zaten özel muayenehanesi var fiyat da uygun nakitte 5800 TL idi.
aynurguven Bakırköy’de Perinatoloji uzmanı dr. Mahmut Güngör’e yaptırdım, çok ilgiliydi memnun kaldım fiyatıda gayet iyi
Nilayimo1 elif_146 Ay ben 1.5 ay önce yaptırdım hiç memnun kalmadım ultrason yaparken burnu küçük olabilir herkesin küçük olabilir diyordu odaya çağırdı down sendromu olabilir diye fetal dna veya amniyosentez önerdi çoğuna da önerdi 4 kadın vardık 2 kişiye istedi öyle söyleyeyim.başka bir yerde fetal DNA yaptırdım eğer riskli gelirse ücretsiz çalışacaklarını söylediler ama Aytül hanım bana 47 bin fiyat vermişti şaşırdım bende.kilolu olmamın ultrasonu zorlaştırdığına inanıyorum ama yani 90+ kiloyum bizim makinemiz son nesil en iyisi demişlerdi bana garip geldi.Bahsettiğim testleri kabuk etmedim düşüneyim dediğimde de o neşeli sevecen halleri gitti bir anda çok soğuk davrandılar.Belki iyidir ama benim deneyimim bu şekilde 🙌🏻🙌🏻
suudee caytilatte yorumlarına baktim sayende de gerçekten çok övüyorlar. Fiyatı da uygunmuş gerçekten. Görüntüler nasil peki hepsini atıyor mu? Rapor kismi nasil ilerledi
suudee Nilayimo1 90 kilo olarak benim için bu doktor elendi o zaman. gayet stressiz giden bi gebeliğim var strese sokmak istemiyorum kendimi 🥲
elif_146 Nilayimo1 aaa adınıza çok üzüldüm googlede okurken yorumlarını hep böyle yorumlar bende gördüm evet hatta oraya giderken diyordum ki kesin bize de amniyosentez falan ister çok fazla bu şekilde bu yorumu vardı evet sekreteri de oda çok fazla güleryüzlğ değiller ama biz Dr yönlendirmesi ile gittik onun bir etkisi varmıydı bilmiyorum içinizi ferah tutun Allah’ın izniyle hiçbir sorun sıkıntı çıkmaz 🤲🏻
caytilatte suudee raporu ve ultrason fotoğraflarını hem email ile yolladı hem de elden verdi, ultrason görüntüleri de siyah beyazlardan hepsi vardı, sadece renkliyi tek bir adet çıktısını verdi ancak mailde diğer renkliler de vardı
Selmaselim Baahaar canım ben ona gidemedim Çarşamba günü Başakşehir çam sakura şehir hastanesine gidecem doktorum peritanoloji doktoru Barış boza
secildumlu Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar önerileriniz için hepsini de araştırıcam. Bazı özeller çok uçuk fiyat çıkarıyorlar arada bu kadar fazla makas farkı olması çok saçma. Devlette de zaten randevu bulması çok zor açılan randevularda da detaylı ultrasona bakılmıyor sadece riskli gebeler diyor. Randevu açılmasını beklersek ölme eşeğim ölme resmen