kedilivebebeli cansu1998_ Allah uzun ömür versin onlara daa :) hamilelik nasil gidiyor belirtileriniz nasill
cansu1998_ kedilivebebeli İnşallahhh. Doğru düzgün belirtim yok sadece göğüs hassasiyeti gün içi ani bastıran uyku bir de açlık birden bastırıyor. Sizin var mı belirtileriniz?
kedilivebebeli cansu1998_ benim de bugün iştahım çok açık ve mide ağrısı yaşıyorum baska bir belirtim kalmadı nedense sanirim ilk trimesterin sonuna yaklaşıyoruz o yuzden :)
kedilivebebeli sym_890 düne kadar herseye burun kıvırıyordum hic bisey icim almıyordu bugun boyle oldu valla
cansu1998_ kedilivebebeli 8+5 de gittim doktor 2-2 buçuk hafta sonra gel dedi beklemek çok zor kafada kuruyorum🤣
kedilivebebeli cansu1998_ bana 2 hafta sonra demisti iste 1 haftayı geçince insan kurmaya başlıyor hahaha
kedilivebebeli cansu1998_ fetal doppler var bende ama haftası küçük suan duyamam yoksa insana cok iyi geliyor
tuysal 6+1 benimde, doktor iki hafta sonra çağırdı kalp atışlarını duymak için, çok halsizim ve sürekli yorgunum 🙈
Rojdiyebiri sym_890 5+0🫛 mide bulantım falan yoktu ama şimdi su içecektim sudan sanki detarjan kokusu tadı geliyor bi kusucak gibi oldum tuttum kendimi koku hassasiyeti bu mu oluyor mide bulantısı falan ilk kez yaşıyorum
Leyla93- Rojdiyebiri canım inanmazsın bende çok küçük haftalarda mıdem bulandı başım döndü dıyenlere psikolojik daha bebek kendının farkında varamadı dıyordum 😅 6+5 ım bugun aynısı basıma geldı yumurtadan tıksındım resmen bugün 1 ısırık aldım mıdem bulandı o derece ve suda dedıgın gıbı sankı ıcerken deterjan gıbı beklemıs bırsey gıbı degısık koku tat aldım ınsallah ılerlemez 🥹
Rojdiyebiri sym_890 ya hiç bir şeyden koku falan rahatsız olduğum yok sadece bu suya var 😕 deterjan kokusu tadı geliyor su mu acaba kokulu ya eşime koklatıcam akşam
sym_890 Rojdiyebiri bulaşık makinesinden çıkarır çıkarmaz kullanıyorsan durulamaya almıyorsan olabilir