ozturkkpnar Merhaba, İkinci kez sezeryan olucam ve bu sırada tüplerimi baglatmayı düşünüyorum. Yakın zamanda bu islemi yaptiran varmi? Deneyimlerini anlatabilir mi? Ucret konusuda ayri bir dusunce tabi 😅
atesvesu ozturkkpnar 15 Nisan’da 3.sezeryanim da baglattim üniversite hastanesinde oldum sadece sezeryan ücreti ve oda ücreti ödedik bağlatma için ayrı bir ücret ödemedik şuan 40 im bitti adet olmadım birşey hissetmiyorum adetimi etkiler mi etkilemez mi onu bilemiyorum ama lohusaligimin ilk zamanlarinda pişman olmuştum bu duyguları tekrar yasayamayacagim son bebeğim son hamileliğim diye düşündüm ağladım 🤭
Alara6161 ozturkkpnar benim eltim 3 normal doğum yaptı 7 yıl geçti aradan tüplerini bağlattı hamilelik istemediği için hani 1 2 haftamı ne sürdü toparlanması sezeryan doğum yapmış gibi hali vardı aynı bende 3. Sezeryanımı olcam aralıkta doğumda bağlatcam doğum harici bağlatma ücreti 2.000 dedi Göbek deliğinin orda dikiş vardı bide sezeryan olursun ya dikerler bi başı bi de sonunda üçgen şeklinde 3 dikişi vardı
ozturkkpnar atesvesu ozelde 2. Sezeryan icin dogum yapicam fiyat olarak 30 bin istedi sadece bu islem icin o yuzden cok geldi bana. Devletteki surecede hakim degilim sonrasinda nasil yapiliyor bilmiyorum
ozturkkpnar ozturkkpnar bursada doktorum 30 bin istedi benden 2 cok iyiymis hangi sehir doktor hastane?