Serenayss Merhaba kizlar surekli burdan destek almaya calisan bir anne adayiyim 😊 yarin sabah 10,30 da ayrintili ultrasonum var cok heyecanliyim net herssy soylencek fln . Nasil gitmeliyim ac tok vs . Ne kdr sure suruyor. Ozelde yaptiracagim cd resim veriliyormu . 23. Haftalik gebeligim. Tesekur ederim simdiden tecrubeli annelere
Deletedmom352 Serenayss kız ultrasondan bakıyorlar sadece ister aç git ister tok☺️ Her hastanede farklı oluyor canım hastaneni yazarsan bilenler yardımcı olabilir
Serenayss Deletedmom352 balikesir edremit korfez hastanesi 😙ya ni tok gidince cok hareketli olur mu blki net tek tek gozukmez diye dedm 😍
ozgurhayalim Canım bende 5 nisanda giricem detayliya. Geçen ayki kontrolümde bebek uyuyordu kan vericem diye ac gitmiştim. Doktorum detayliya gelirken tok gel bebek uyuyor olmasın dedi. Herhalde organlara baktıkları için hareketli olması gerekiyor. 😊
Serenayss ozgurhayalim evet cnm oyle okudum hep ama yaptiranlardan da bilgi almk iyi olur dye dsundum 😍
Serenayss Senbibak ciktii k canim masallah herssy cok cok iyi allah hepimizin sag saglim kucagina versin yavrusunu
Senbibak Serenayss ne dedi Boyu kilosu haftası neymiş ben geçen hafta girdim bi saat sonra tekrar gircem ondan merak ettim 😂🤭
Serenayss Senbibak 800 gram boyunu demedi cnm yada bn heyecandan unuttum 😀 kalp atis hizi beyin damarlari onuriligleri ayaklari elleri vs heerssye bakildi amniyo sivisi vs iyi hersey cok sukur
Serenayss Senbibak 23. Hfta cok iyi deedi doktor . Su ic bol bol bn gunde 3 4 ltreyi buluyor cocukun durusu icn iyi dedi