fatma5426 Nimo erken gebelik testinde silik ama belirgin çizgi görüp hamila olduğunu, öğrenen oldu mu yada yalancı çıkardığı olan var mı
fatma5426 Masal777 bana da çıkarmıştı ama baya bekleyince çıkmıştı gölge gibi. Bu hemen 1 dakikada belirginleşti ve baya pembe de 2 tane yaptım ikisi de çıktı. Sabah ilk idrar ile tekrar denicem
Ahben0104_ fatma5426 bende dün yaptım dpo 9 du ilk baktım bir şey yoktu daha erkendir diye çokta üstüne düşmedim aradan 3 saat kadar geçti böle çok dikkatli bakınca bir gölgelik var ama bayağı iyi bakmam lazım daha önce kuruma çizgisi gördüm öle de değil inşallah gebeliktir böle bir şey başına gelen oldu mu acaba umutlanmakta istemiyorum ama bu sefer de olmaz ise tüp bebeğe başalayacağım .
fatma5426 Ahben0104_ canım valla ben test beklerken daha içindeki kağıttaki kırmızılık geçmeden belirdi. Anlamadım. Sabah da yapıcam ilk idrarla onda da çıkarsa artık bilmiyorum
Ahben0104_ fatma5426 hemen çıktı ise vardır inşallah ben iki ay önce kimyasal geçirdim onda doğru sonucu vermişti