Kızlar herkese iyi akşamlar burda kısaca doğumumu anlatıp sizlerden dua istemeye geldim pazartesi günü 34+1 haftalıkken kontrolsüz şeker sebebiyle doğuma alındım bebeğim 3030 gr olarak dünyaya geldi 28 haftalıkken ciğer geliştirici olmama rağmen bebeğim doğduğunda biraz solunum sıkıntısı yaşadı 5 gündür küvezde ilk 24 saat entübede kalacak dediler 15 saatin sonunda entübeden ayırmışlar ilk gün ikinci gün ise nazal oksijen aldı üçüncü gününde ise onu da kestiler küvezin içerisine oksijen desteği sağlanıyor bu üç gün boyunca kızımı kucağıma alamadım serum yoluyla beslediler dördüncü günde anne sütü vermeye başladılar şuan da anne sütü alıyor iki gündür kucağıma veriyorlar bugün emzirmeye çalıştım bebeğim göğsümü tutuyor hatta arıyor ama göğüs ucum çok olmadığı için geri bırakıyor doktor kızım ilk doğduğunda 1 aya yakın küvezde kalabileceğini söylemişti ama çok şükür kızım çok güzel savaş veriyor bugün doktoru ilk defa bu şekilde devam ederse haftaya taburculuk planlayabileceğini söyledi kızımı. Şuan ki kilosu 2635 gr düşmüş durumda doktorumuz serum yoluyla antibiyotik tedavisi veriyor doğduğu günden beri 1-2 gün sonra onu da keseceğini söyledi küvezde çıktığında oksijen seviyesini takip ediyorlar çok şükür kendi kendine rahat nefes alıp verebiliyor benim gibi böyle bir süreçten geçen annelerimiz var mı nasıl bir yol izlediniz neler yaptınız özellikle göğüs ucumun çıkması için neler yapmam lazım bir de siz güzel annelerden ve anne adaylarında. biran önce kızımı sağlıkla eve getirmek için dua istiyorum 🙏🏻🥲🌸