egeemomms Kızlar selam bugün ovülasyon testi aldım ilk defa deniyorum son adetim 28 Mayıs biraz önce yaptım böyle çıktı geçti mi geçmedi hiç bilmiyorum bi bakın hele
aysgl330633 egeemomms Gönlünden ne geçiyorsa öyle olsun canım hayırlı bi zamanda İnşallah ama görünmüyor gibi
orhismommmmmm egeemomms aşkım sen yine bugün de dene tam pik değil ama olsun sperm vücuta 48 saat kalıyor gün aşırı yapın inanıyorum inşallah o testi görücez✨🤲❤️
egeemomms hilalaselll4 ay ay inşallah aşkım💖 Dayanamadım dün ki kasık ağrımdan sonra eczanede 5 li vardı onu alıp deneyim dedim 3 tane kaldı 3 gün boyunca yapayım o zaman
egeemomms hilalaselll4 2 Haziranda bitti aşkım kürtajdan sonra 6 gün sürmeye başladı bi önceki ay 24 ünde olmuştum bi sonraki ay 28 inde oldum
egeemomms orhismommmmmm dün değerlendirdik balım bugün alıp yapayım dedim biraz daha koyulaştı. İnşallah inşallah güzelim🤲🏻💖
tahamommy egeemomms yok aşko daha değil hergün aynı saatte yapman gerekiyor, trendyoldan toplu al istersen daha uyguna geliyor hem, ben innovitadan memnun kalmıştım