Deniziimmm Merhaba anneler anne adayları bebitomuzun eğer ki değişmez ise pipisini gördük şükür haftamız ile uyumlu ve kğ 180 Gr 16+1 olduk boynumuz net değil ama kıpır kıpır dış paşa yine belli ki yaramaz olucak 😃😃🙏
FasulyeveAnnesi Deniziimmm gözünüz aydın MaşşaAllah darısı bize bende 15 + 2 yim 10 güne kadar kontrollüm var ama göstermez DİE korkuyorum ilk Kiza benzetildi 😌 size değişebilir dedimi ama pipisini gördük dediniz 😂👎
mk123 Deniziimmm gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza almak nasip olur ins, benimde kızım olacak ins, ama benimki pek hareketli değildi, bu iyi mi kotu mu bilemedim🤗 hissedio musnz hic,karniniz ne durumda, bende 16+5 m💃
Deniziimmm FasulyeveAnnesi yani pipi ise o gördük canım Dr sordum net mi diye detaylıda daha net olur şuan erkek gibi dedi 😃
Deniziimmm mk123 maşallah canım sağlıkla alın inşallah kucağınıza hiç durmuyordu kıpır kıpırdı açıkcası Dr çok zorlandı ama detaylıda daha net olur dedi ama eşim videoya çekti orda da görünüyor sanırım pipi 🤣🙈🙈
Rabia2019 FasulyeveAnnesi hiç bilmiyorum ama bir dahaki randevum 18. Haftamda, o zamana net belli olur artık
FasulyeveAnnesi Rabia2019 kazasız belasız belli olsaydı cicilere bakmakdan içim şişti bişe alamıyorum belli olmayınca
Deniziimmm FasulyeveAnnesi bende dedim artık ciciler alıym diye Dr yanında hayır dedi detaylıdan sonra alışveriş yapın dedi 😃 ikilemde bırakıyorlar
mk123 Deniziimmm bizde cinsiyet ultrasonunu eşim videoya aldı hep uzanmış pozisyonda goruyom bazı ultrason videolarini izliom bebek donuyo hareket ediyor, benimki sadece elini oynatıo anlaşılan bebeğim rahatına düşkün olacak😅😅
Deniziimmm mk123 bizimki aynn o dediğiniz gibiydi yerinde durmayan evlat ama koca bir kase yoğun tatlı tükettim gitmeden 😃😃
Glsmoztrk mk123 bizde 18+2 yiz. Kızlar böyle oluyor sanırım benim kızda pek narin oynasın diye çikolata falan yiyorum anca öyle biraz hareketleniyor 😂