yinemihilal naz123_ ben kendi sancımla gittim, bebeğin yerleşimi çok güzel hızlandıralım doğumu denildiği içşn suni sancı aldım.
gkc990_ @1deryasoyturk 2 doğumum çok kolaydı üçüncüde 6 saat suni aldım artık dayanamıyorum sezeryana alın dedim bebeğim kanala inmemişti benim o yüzden zorlandım ve dedim inmiyorsa alın sezeryana ama almadılar 😁 normal doğurdum
erkekannesi1_ naz123_ suyum gelmişti ama hiç sancım yoktu suni sancı verdiler neredeyse 12 saat falan çektim yumuşama bile olmadı suyun falan geldiyse beklemezler hele devlet direkt suniyi veriyor Allah var ölüyorum sandım
Busraadizlek Benim ilk doğumum suni sancısız ve epiduralsiz oldu. Suyum geldi hastaneye gittim. 8 cm açılman var epidural takamayız dediler. 3 saat içinde doğurdum.Doğum sanırım kişiden kişiye değişen bir olay.
Buse4161 1deryasoyturk 4cm normalde canım bana 6cmde yapıldı çünkü neymiş çok canım yanıyor gibi gözükmüyormuşum dlwxkqpdkf
198989 1deryasoyturk Benim ilk doğum suni sancıyla oldu oda doğumu hızlandırdı. Bende çok korkuyordum ama sancılar seni o korkunu yaşatmaya izin vermiyor 😂 artık son dakikalar dermanın kalmıyor zaten . Kısacası korkulacak hiç bişey yok o an Allah sana öyle güç be sabır veriyorki nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz . sadece sakin olun ve sonunun çok güzel olacağını düşünün herşey şu gibi akıp gider 🙏🏻🧿🫶🏻
ebrudefnee naz123_ ilk doğumda kendi sancım ile doğum yaptım 41+4 de ama gittiğim hastane bi sorun olmadığı sürece 42. Haftaya kadar bekliyordu bazı hastaneler 40-41. Haftaya kadar bekliyor kendi sancın yoksa suniyle başlatıyor doğumu hastaneden hastaneye değişiyor aslında