temmuzonbir yesman evet kontrol olarak geçiyor 10. Günde alıyor bazı yerler diye duydum 9. Günde giden varmış bu hangi hastane çok uygun ben 3500 veriyorum
Hilallaylizz wind özel ışık tıp merkezi de muhammed metin gür 1000 tl muayne ve çok iyi bir doktora yakınsanız gelebilirsiniz esenlerde
wind Hilallaylizz bayrampaşa yıldırımda oturuyorum yakınım. Peki doğumu nerede yaptırıyor aynı yerde mi yine?
Hilallaylizz wind bak 2 yıl önce oraya bağlıydı simdi biri yazdı özel güngören kapanmış hangi hastaneye bağlı öğrenirim 🤷🏻♀️bende 2 hafta sonra gidecem tekrar erken gidersen de kendin sorarsın canım yanlış bilgi vermiş olmayım 💐
Hilallaylizz ozhmohm arkadaşım orda doğum yapmıştı 2 yıl önce ondan bende öyle biliyordum bende o memnun kalmayınca hastaneden gitmedim doktor iyiydi ama hastane kötüydü başka hastanede doğum yaptım doktora sorarım bu gidişimde bilgi veririm
buketttt_ wind merhaba ben de istanbul Avrupa dayım küçükçekmece ye yakınsanız Sultanmurat vera tıp merkezinde Nazife hoca var ben kendisinden çok memnunum şu anda nakit 1000 tl muayenesi öneririm