Melike3506 flowerrx rahim filminden sonra 1 kere regl görüp ertesi ay kalmıştım ama kimyasal olmuştu 6 ay sonra tekrar hamile kaldım
selenhuseyin flowerrx postunu yakaladım bileee Bu sorunun cevabını merakla bekliyorum birde üstüne çatlatma iğnesi vurduran var mı acabaa
laydakt Ben cekildim 2 döngü gördüm üstüne 2sinde de henüz kalamadım bende merak ediyorum bu sorunun cevabını. Şurda yerimi alayım 😂
selenhuseyin kader_grgc nelere dikkat ettin ve nasil bir değerlendirme yaptın canim Hsg sonrası ilişkiyi kaç gün yasaklıyorlar
flowerrx whsh tüpler tıkalı yapısıklık vs olunca hsg verılen ilacın etkısıyle hamile kalma oranı yüksekmiş
Miniminibirler flowerrx hsg oldum tüpler yıkandı üstüne laporoskopi oldum bi tur daha yıkandı ama yine de üstüne 1 yıl geçti kalamadım. Ama ben umutsuz vakayım kalan çok kişi var
kader_grgc @“selenhuseyin”# dikkat edilecek birşey yapmadım doktor 4 gün sonra ilişkiye gir dedi çekildikten sonra girdim kalmışım bir sorunum da yoktu zaten tüplerimde falan sadece yumurta rezervim azdı
begm_60 23 -24 mart civari cekindim kasım ayında hamile kaldım ama çok rahim filmine bel bağlamayın derim çünkü rahim filmi vs bahane Rabbim ne zaman isterse o zaman veriyor beslenmenize dikkat edin rahminize iyi bakın gerisini Rabbime bırakın 🌸