Havin49_ LadyX öncelikle korkman çok normal tabiki takip et ama her çocuk ila bi kere düşmüştür bence
aysgl330633 LadyX Sakin ol canım kendini suçlama her çocuk düşe kalka büyür . Doktorun dediği gibi kusması yoksa telaş etme .
hd_d LadyX oy kiyamam ben sizeee üzme askm kendini olabiliyo böyle seyler hem bak sakinleşmiş de bi gozle bakalm🤍
Masal777 LadyX geçmiş olsun canm ama bir şeyi yok merek etme zamanla alışırsın benimki kendi yataktan kaç kere düştü sayısız 2 saat kusma ani uyku vs yoksa bişe olmamıştır
Yazmelegi_ LadyX yaa cok geçmiş olsun 🥺düşe kalka büyüyecek senin suçun yok sakın kendini suçlama. Gözlem Altına al takip et
eslem2121 LadyX ayy kıyamam bacım takip et kusma olmazsa uyutma bide Allah’ın izniyle hiç birley olmaz şimdi nasıl durukuş
demirrleydi_ LadyX geçmiş olsun Durukuşa 🥺 anlık bir şekilde oluyor zaten genelde düşmeler eğer kusması uyku hali yoksa genelde ufak bir ağrıyla atlatıyolar korkutma kendini
zynprkc LadyX Arkadaşımın bebeği de düşmüştü 40 cmin üzerinden düştüyse onların doktoru röntgen önermişti. Çok geçmiş olsun korkmayın herkesin başına geliyor kendinizi suçlamayın.
Nisa34_ 7 aylıktı kızım gece emzirirken uyuyakalmistm sesle uyandım kızım yataktan düştü o an çok korktum hemen doktora gittik röntgen çekildi temiz çıkınca içim rahatladı ama gözlem altında tutun hemen uyuymayin dendi kusma olursa tekrar getiri. Denmisti