aslanmommy melekk132 ilk hamileliğim erkekti dogurana kadar hamile olduğumu anlamadım ne kusma ne uyuma tiksinme falan hicbirsey olmadı çok aktiftim şuan ikinciye hamileyim daha 6 haftalık ama şuanda iyiyim
krizantemmm Tubaka ya kesinlikle öyle şuan 31 haftalığız oğlumda doğuma giderken bile bu kadar büyük değildi karnım şimdiden kocaman oldu doğuma kadar ne olacak bilmiyorum 🤭
noktas melekk132 ilk hamileliğim kıza benzetti doktor ama büyüklerimizden hep kız daha zor olur insanı ağırlaştırır diye duymuştum sadece uyku halim ve tatlı isteğim var başka belirtim yok 🫠
twobabymomm melekk132 kizimda uykum çok oluyordu bunda hic olmadi. Baslarda tavuktan tiksindim ama gecti zamanla
sarilale123 melekk132 ilk erkekti. İnanın şuan yürümek bile zor geliyor. İlk 4 ayı hatırlatmak bile istemiyorum mide bulantısı yüzünden.
melekgokce1 melekk132 2 kızdan sonra 3. Erkek bebeğe hamileyim hamileliğimin başından beri ne kusma ne halsizlik en ufak bir belirti yaşamadım kızlarda hep kusuyor sürekli halsiz ve uyukluyordum şuan 20 haftalık varlığı yokluğu belli değil diyebilirim 🤣
duriskonunannesi melekk132 kız bebekte bastan sona zordu, erkek bebekte son ayim ,ve 7. Aya girdigimdendir cok kotu geciyor ,hergune bir problemle uyanip baska bir problemle kapatiyorum