Arkadaşlar gözümden ameliyat olduğum için sezeryan olacaktım . Sonra bu hafta gün almaya doktorum eğer normal doğum istersen illa ki imza atman lazım hani eğer gözüme birşey olursa sorumluluk almasınlar diye bende yok sezeryan istiyorum ne de olsa bunun ilerisi göz.Neyse muayene oldum bebeğin suyu azmış yatış verdi oradaki uzman doktorlarda bakıp ya yatış yapılır yada doğum yaptırırlar dedi yukarı çıktım yatış yerine orda uzamn doktorlar gelip baktılar bende o sırada doğum olursa sezeryan yapılacak diye dedim orda da bir doktor dediki ben durumunu degerlendiricem normalde yapalibilirim dedi .sonra baktıklarında bebeğin suyu iyi olduğunu söylediler ve taburcu ettiler tekrar doktoruma sıra almaya gittiğimde bu senin ilk gebeliğin o yüzden sıra vermeyelim ağrın sancin olursa suyun gelirse direk acile gelirsin o zaman durumunu da söylersin sezeryana alırlar dedi. Sizce sezeryana alırlar mı yukarıdaki uzman doktor öyle söyleyince korktum önümüzdeki hafta yine kontrolüm var ve 38+5 oluyorum zorlasam mı yada zorlasam gün verirmi.