gogebakk kızlar kırıkkaleyi hiç bilmiyorum muhtemelen inşallah geldiğimde 7 aylık gebe olacağım bana doktor ve hastane tavsiyesi verir misiniz
Nur3306 gogebakk canım öncelikle hayırla al kucagına . Tıp fakültesini düşünürsen Cemile hocayı öneririm, ihtisasta ise merve cellek ya da hilal hocaya gidebilirsin🌺
edasahan7 gogebakk merhabalar 22 yıldır kırıkkaledeyim tıpa gidersen Cemile hocayı bende öneririm ihtisasa gidersen hilal gözüyukarı derim sadece eğer özel düşünüyorsan yaşam hastanesinde Berk beyi mutlaka öneririm bende şuan 16 haftalığım Berk bey ile devam ediyorum
gogebakk Nur3306 teşekkür ederim ihtisas için o kadar kötü yorum gördüm ki çok korktum hastane odaları ebeler berbat diyorlar bi gidip kendim bakacam çok teşekkür ederim tekrardam
happymommmfy Normal sorumsuz ilerleyen bir gebeliğin varsa tıp fakültesinde cemile hocayı tercih edebilirsin ihtisas Hastanesi’nde Hilal gözü yukarı ayrıldı çalışmıyor artık başka bilmiyorum özel düşünürsen de Yavuz Şimşek
gogebakk happymommmfy özele çok para vermek istemiyorum açıkçası tığ fakültesine gidip bi bakayım doktora 29 30 haftalık iken inşallah ilgilenirler
Nur3306 happymommmfy canim hilal hoca degil hatice nur hoca ayrıldı kocaeline gitti diye biliyorum. Hilal hocanin randevulari acik suan