zeyzeynur sarumervee yemememiz mi gerekiyodu ya ben başından beri yiyodum yoğurtlu salatalara bile boca ediyodum😂 patatesi bandıra bandıra yiyorum mayonezi ketçaptan daha çok severim ben yemiş bulundum valla baya baya
sarumervee zeyzeynur bana doktorum tüketme demişti paketli hiç bişey o yüzden yemiyodum ama artık son düzlükteyim yicem 😅
temmuzonbir sarumervee gebeliğin sonuna gelmişsin nerdeyse canım bir şey olmaz bence ben daha çok başındayım diye yemiyorum 😀
anonimmom_ sarumervee ben ev yapımı mayonezlerin yasak olduğunu biliyorum bu hazırlarda zararlı ama ev yapımı mayonez kadar değilmiş
kartanesi___ sarumervee Ben hamileyken abartmamak şartıyla canım ne istediyse onu yedim ya bir sıkıntı da olmadı çok şükür
sarumervee kartanesi___ en iyisini yapmışsın kuzum ben erken haftalarımda önceden 2 kaybım var diye ne olur olmaz yiyemedim korkuma şimdi canım istiyor☺️
feyzaciim sarumervee sarumervee canım paketli olabilmesi için zaten pastorize yumurta olması şart yoksa bozulur hemen. Rahatlıkla tüketebilirsin günlük yağ yerine
kartanesi___ sarumervee doktoruna sor bence o da az yemende bir sakınca görmeyecektir diye düşünüyorum 🥰
NilVibe sarumervee ben de yemedim yemedim yemedim sonra bir gün yedim kuzum. Bence hazır olanlar çok problem değil ev yapımı şeklinde olanlar sıkıntı. Yani afiyet olsun ❤️