sitare12 4 Haziran korunmasız ilişki ve sonra yaptığım yumurtlama testleri Kızlar sizce tutma ihtimali var mı ? Pcos var bu arada
allyslife sitare12 bence sen bugünü de değerlendir, bende de pkos görüntüsü var ve 2-3 gün pik görüp sonra çatlama oluyordu normal yani. 4 haziran çok erken olmuş sen bugünü de değerlendir her ihtimale karşı
seymgncer 11 haziran pik olmuş 12 haziranda çatlamıs bence bacim çok anlamam aslinda ama öyle görünüyor
sitare12 seymgncer pcostan dolayı mı pik bu kadar uzun sürdü ya anlamadım hiç 9 Haziran da da koyuydu
seymgncer sitare12 evet benimde tuhafıma gitti o belki büyümüştür çatlamasi 2 3 gün sürmüstür normalde diğer günü çatlar sizin çatlama uzun sürmüş olabilir
allyslife sitare12 bence düşük ihtimal canım, bugünü değerlendirmek iyi olabilir. 4 Haziran’dan sonra bir daha hiç ilişki olmadı mı?
sitare12 allyslife deneyeyim pazartesi çok kasık ağrısı yaşadım aslında ondan dolayı yaptım test gerçektende pik çıktı
allyslife sitare12 bazı pkoslular 2 kez yumurtlama görüyor, kuzenim öyle mesela. Ben tek görüyorum ama o 4-5 gün arayla 2 kez görüyor. Belki öyledir senin de. Gelecek ay daha dikkatli ilerle ve 2 günde 1 ilişki en ideali