temmuzonbir Kızlar detaylı yapıldıktan sonra sistememi yükleniyor cd şeklinde mi veriliyor nasıl oluyor bi yazar mısınız
allyslife temmuzonbir cd vermiyorlar enabıza görüntülerim kısmına yüklüyorlar ama bu yükleme kiminde 5 dakika sonra olurken kiminde 1 ayı bulmuş, umarım benimki de 5 dakika sonra yüklenir, pazartesi benim randevum da
Selmaselim temmuzonbir benimde barış boza ya haftaya çarşambaya randevum var kızlar sizin randevunuz ne zaman
temmuzonbir aysekaran harikaaa 🥰 hemen düşüyor mu acaba aynı gün içerisinde kendi doktoruma gitmem gerekiyor
temmuzonbir allyslife inşAllah hemen yüklenir benimde hemen yüklenmesi gerekiyor aynı gün doktorum görmek istedi hangi doktora randevunuz acaba
lallalalal allyslife merhaba randevu sadece perinatoloji randevu aldınız detaylı ultrason yapılmaz yazıyor ya onu dikkate almicaz demi
temmuzonbir allyslife çok güzel geçer umarım bende yüksek ihtimalle oraya gideceğim tek sorunum görüntü yüklenme aşaması sorun yaşamayız inşAllah 💓
060126 allyslife barış bey harika bir insan ilgili çok güzel bakıyor. Bende ona yaptırmıştım detaylıyı mükemml insancıl son derece wonderfull 😊😀
temmuzonbir allyslife inşAllah canım 🥰 ben daha randevu alamadım önce bir gidip muayene olmam gerekiyormuş sanırım 19. Haftada gitmeyi düşünüyorum yeşil alandan kayıt açmaları için
temmuzonbir Selmaselim ben daha alamadım canım 15. Haftadayım 19 da gidicem özelde takipliyim normalde detaylı için çok övdüler bi gitmek istiyorum