qwertyxx Doktorun istirahat etmen gerek dediği kişiler evde nasıl vakit geçiriyorsunuz temizlik yemek vs yapamıyorum günde 2 -3 kez kapının önüne çıkıp düzlükte beş dk yürüyorum onun dışında ne yapabilirim reels kaydırmak dısında
tns48 qwertyxx 13 haftadır yatan ve yaklaşık 10 hafta daha yatacak biri olarak söylüyorum sadece yatabilirsin 😬 Tabi benim çok riskli o sebepten doktordan doktora çıkıp evdede yemek, duş tuvalet dışı temel ihtiyaçlarım hariç kalkmıyorum.
damlasv qwertyxx dışarı bile çıkmaman gerekir yatış verilen bir hastaysan bir hafta hastanede. Yattım şimdi kendi isteğimle evdeyim bir ay daha bu şekilde gidecek tek yaptığım dizi bulup izlemek yemek temizlik asla yapma sadece kendi kişisel bakımını yapman bile yeterli
aysl06 qwertyxx benimde kanamam var plesentada progesteron verdi yat sürekli diyor ev evlilten çıktı yemekte yapmıyorum kızım da var durmuyor yinede kallıyorum ayakta hayırlısıyla atlatırız inşallah
qwertyxx damlasv evim bahçeli başkalarının tuvalet salon mesafesi benim bahçede yürümemle aynı sayılır ev toplama bile yapmıyorum ama sürekli yat yat da sıkılıyorum havalar da güzel olunca :(
aysl06 qwertyxx nenimde aynı şekilde yatmam gerektiğiniz söylediler 14 haftalık benim sizin kaç haftalık
tns48 qwertyxx serklajlıyım ben aslına bakarsan doktor evin içinde ufaktan dolaş diyor ama edindiğim tecrübelerle yatmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Olacağın önüne geçilmez tabi ki hepimiz güzel sona kavuşalım inşALLAH ama inanın faydası çok fazla. Sanırım ilk trimesterdasınız kanama alanınız var tamamen risk kaybolana kadar sabredin derim.
qwertyxx aysl06 12 hafta benim de geçen hafta öğrendim kanama olduğunu sizin ne zamandır var hiç oturmuyor musunuz sadece yatıyor musunuz benim de ev çöp eve döndü resmen eşim yaptığı kadar işte
qwertyxx damlasv ayy çok geçmiş olsun ne kadarlıksınız suan inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz
qwertyxx tns48 12 hafta 3 günlüğüm suan kendime yemek hazırlamaya kalkıyorum tuvalet vs onun dışında kapının önüne çıkıyorum 2-3 kez hava almaya
aysl06 qwertyxx benim 3 gündür benimim kanamam geldi hemen acile gittim kalkıyorum kızım için karnını falan doyur arada yemekte yapıyorum ama süpürge toplama falan hiç yapmmıyrm
temmuzonbir qwertyxx hiç bişey yapmadım 3 ay boyunca sadece yattım her hangi bir ani hareket kanama alanınızı büyütebilir veya kanama başlaya bilir dedi korkudan yattım
qwertyxx temmuzonbir ben de yatıyorum dizi izliyorum uyu uyan bazen bi kafeye falan gidiyorum ama arabayla gidip oturup geliyorum yani bundan da bisey olmaz herhalde ani hareket etmiyorm
temmuzonbir qwertyxx Allah korusun kollasın inşAllah diyelim bende ilk hafta pek dikkat etmedim yemek yaptım kahvaltı hazırladım falan bir sonraki hafta kontrolde büyümüştü kanama alanım sonra sadece yattım