dorukbulut Eylulde dogum yapifam ama kaf haftalik oldum hesaolayamadim 1aydan fazla oldu doktora gideli
Happymammy dorukbulut uygulamaya zaten son adet tarihi giriyorsunuz girmediniz mi? Uygulama hesaplıyo kaç haftalık olduğunuzu
LINDAMAY dorukbulut biz de 17+3 olduk. Amerikaya kan testi yolladık bebeğin DNA’sını incelediler allaha şükür herşey yolunda çıktı. O sırada cinsiyeti de söylediler minik bir kızımız olacak allah gönlüme göre verdi. 🙏
FasulyeveAnnesi dorukbulut şimdi hesap yaptım son adet tarihinize göre 13 haftalık oluyor sunuz 20 Aralık son adet tarihiniz
ikicocuklubiranne Esra12345 bizede 13 te yüksek ihtimal erkek ama 16 ya kadar alışveriş yapmıyorsun dedi 😊
Esra12345 Yprkk Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🥰 benimde12.haftada erkek gibi ama değişebilir demişti doktor çok kızım olsun istiyorum inşallah değişmiştir 😁
Gamzeemrmrt Bnde eylülde dogum yapıcam gecen dr gıttımde 11/5 tı dr üç gün ılerı gordu şimdi bugun 13/0 13:3 mü olmuş oluyo. Kafam şaşirdı😂 haftaya ozelr gıtcem
UmayAna_ Kizlar bnde 14. Haftadayim ve normalde olsurdugumde hapsurdugumda ayaga kalkarken kramp girerdi kasiklarima. Bu hafta hic bu sekilde bir agri dolgunluk hissetmedim. Bu his korkutuyor. Bunu yasayam var mi aranizda ?
LINDAMAY UmayAna_ rahim büyüdüğü için ağrı oluyor dedi doktorum. Her hafta azaldı şuan neredeyse hiç ağrımıyor kasıklarım.
Hcrshra Esra12345 Merhaba canım bende 13+1 deyim geçen hafta benimde doktorum erkeğe benzetti ama kesin diyemem dedi hayırlısı bakalım😊