Aaayseeert Busee3838 ben oldum ameliyat hiç böyle şeyler söylemedi doktorum . Büyüdükçe de yapışıklıklara sebep veriyormuş benim yumurtalıklarımı yapıştırmıştı . Her doktorun bakış açısı farklı sanırım anlayamadım doğrusu canım
Busee3838 ae_ Hiç bir belirti olmadı canım ben 2 kere transfer oldum ikisinde de yoktu çok hafif kasıkta batma baskı gibi olmuştu oda zaten kistlerim olduğundan ara ara olan bişeydi
Busee3838 Aaayseeert oyuzden belki ameliyat demişlerdi benim çift taraflı ve iki yumurtalığada zarar verme ihtimali yüksek olduğu için yapmak istemiyorlar çocuktan önce
mom28_ Busee3838 zor herseyi iki kat yaşadım ilk 3 ay kanama düşük riskiyle mücadele ettim şimdi gebelik tansiyonunundan korkuyorum rahim ağzı kısalmasından erken doğumdan sonrasında Küvez olayından baştan başa riskli gebelik kategorisindeyiz zaten
Busee3838 mom28_ doğru evet canım çok riskli diyorlar banada doktor çift transfer dedi mantıklı olan. 3. Denemem olacak
mom28_ Busee3838 3. Denemense tabiki çift mantıklı yaptır korkma tutsa bile binlerce ikiz annesi ne yapıyorsa sende onu yaparsın rabbim yardım ediyor ben birincidede çift yaptırdım tutmadı aynı kalitede ikincide tuttu
Busee3838 mom28_ evet canım nenyapayım Rabbim bilir neyin ne olacağını ikizde verirse sabrını da verir
mom28_ Busee3838 tabiki korkma milyonlarca ikiz annesi var benim ilk denemede çift koymuştu senin 3.madem yaptır gitsin şöylede bisey var tek bebek oluncada sorunlar oluyor hiçbşseyin garantisi yok