Nisannurr Benim adım Nisa , hayırlısıyla bi kızım olacak ona da Nisan ismini koymaya karar verdik. Daha önce burada size de sordum bir kaç isimle anket yaptım ama nisan ismi önde gelmişti.. sizce nisan koyarsam dalga mı geçerler ? Saçma mı yani ?
__k Nisannurr bizde kızımın ismini eşimin ismine benzer koyduk. Sevgililik dönemimizden beri bu şekilde konuşmuştuk. Bence tatlı dalga geçilecek bir şey değil. Önemli olan sizin içinize sinmesi ve sonradan keşke dememek.
aframoms13 Nisannurr bence güzel bi isim. Farklı ve hoş. Siz beğendiyseniz koyun canım nolcak kimene sizin cocugunuz
Nisannurr deletedmom43191 yani benim ismime çok yakın olduğu içşn mi tuhaf diyorsunuz yoksa genel olarak Nisan ismine mi tuhaf diyorsunuz
1233456 Nisannurr valla mis gibi analı kızlı 😍 seni. İçine siniyorsa boşver bence bende kızımla uyumlu koyacağım
Nisannurr 1233456 en güzeli 😅yani erkek olsa babasıyla uyumlu olacaktı kız oldu benimle uyumlu olsun ,9 ay karnımızda taşıyoruz yani olacak o kadar 😂
Leyla93- Nisannurr hiç saçma değil güzel isim abuk subuk isimler olmadığı sürece eşlerin bebeklerıne kendı ısımlerine uyumlu ısımler koyması bana cok dogal gelıyor 😊
Babyy_Mom Nisannurr Dalga geçen kimse ona fikrini sormadığınızı rahatlıkla belirtmelisiniz. Herkes her şeye burnunu sokmaktan bir vazgeçsin artık, siz de başkalarının yorumlarından bu kadar çok etkileniyorsanız insanların ağzına laf vermemek için karar verdiğiniz ismi öncesinde paylaşmak yerine son an duyurursanız daha rahat edersiniz. 🌸
tugbayrgnn Nisannurr yoo ne alakası vat gayet çok hoş benim de eşimin adı atakan oğlumun adı ata mesela ve hiç yadırgayan olmadı
annekiz6141 Nisannurr Benim ismim yasemin bana da kaynanam yasmin koy dedi de ben asla koymazdim ailede var zaten gerek yok sizinki içinize sindiyse kimene ki?
Annesiiiii_ Nisannurr Bence gayet güzel bir isim. Sizin içinize sindiyse koyun başkasının fikirlerini duymazdan gelin 🌸
ghostty Nisannurr bence çok güzel. Nisan ismini de seviyorum sizin isminize benziyor oluşu da anlamlı bence. Kimisi kocasının adını 2. isim olarak bile koyuyor çocuğuna, sizinki neden saçma olsun🤗
aysgl330633 Nisannurr gayet güzel de bi isim neden dalga geçsinler ki boşver hiç takma çok hoş bi isim .