D_erin1 zeynepq 2 gün önce sancı vardı Nisan geldi 1 cm dedi özelde yatış yapalım bende daha yeni başlamış evim yakın kızım evde gidip geleyim dedim ölür bebeğin riskli göze alıyorum imza at filan dedi eve gittim bişey yok başka bı özele gittim diğer gün açıklık yok dedi gecesi devlete gittim zamanı geçiyor suyunda azalıyor diye yatış yapti
zeynepq D_erin1 41 yaklastiysan biraz öyle oluyor bana herhangi bir şey olmazssa 41 e kadar bekleriz dedi bklm nasip ne olur nasıl olur inşallah pozitif doğum hikayem olur ve hemen yazarım buraya
sym_890 @"zeynepq"inşallah en kısa zamanda çok kolay bi doğumun olur doğurup kurtulacaksın ben daha başındayım daha 8 haftalık 😁
zeynepq mervekalkann evt bana da aynısını dedi 41 kadar bekleriz ama bugün açılma var dedi 1 cm az dedi pazartesi günü ne kadar beklicez bklm yada kendi kararimla yatış yapıp fitil verecek veya suni sancı
zeynepq Kizlarrrr dua edin lütfen yatış verildi inşallah sağlıkla kucağıma alırım kulun kula ettiği dua geri cevrilmezmis Rabbim hepimize yardım etsin sağlık li dogumlar nasıp etsin ben bütün herkese sancı esnasında dua edicem inşallah
YazeeL orhismommmmmm banyoda göğüs uçlarına masaj yap göğsu uyarınca doğuma hazırlıyormuş vücut ben yarım saat masaj yapmıştım ertesi gün nişanım gelmişti ananas ye bide
YazeeL orhismommmmmm allah kolaylık versin doğum belirtileri olmadıkça da tedirgin oluyor insan son günlerde bol bol yürü hatta abart biraz
orhismommmmmm YazeeL normalde hergun 30 dk mutlaka yürürüm iki gündür adım atamıyorum alt taraf ağrıyor gibi zorla yürüyorum gibi bide kusura bakma ıshal var gibi
YazeeL orhismommmmmm yürüyüş etkiliyor doğumun yaklaştırıyor ,ishal de sanki doğumun yaklaştığının belirtisiydi bir. İki güne gelsin inşAllah sağlıcakla kolaylıkla