eyoplk nurysn insan korkuyor doğal olarak ama türk kahvesi çikolata gibi şeyler tüket aynı haftalardayız benimki bazen hiç hareket etmiyor bekliyorum akşam yatınca vuruyor rahatlıyorum yinede istersen doktoruna görün
zeynsh nurysn benimde 22 hafta, dün hareketleri az geldi ama gece uyandım lavaboya gitmek için bir baktım kıpır kıpır, belki de gece hareket edip sabah uyuyorlar değişiyordur belki ben de anlamadım 😕
yeliz1923 nurysn Benimki de öyle gün içinde çok az hareket ediyor mıhtemelen uyuyor ama akşam yatağa uzanınca başlıyor hareket etmeye 😊
anne45_ nurysn bence siz gün içinde kendinizi yoruyorsunuzdur bebek de sarsıntıdan uyuyordur uzanıp gevşeyince hareket ediyorsa bişeyi yoktur
zuleyhammmm Benimde gün içinde az sabah çok çok az geceye doğru hareketler başlıyor bazen iki gün çok az hareket ediyor üçüncü gün hareketleri artıyor
betul30 nurysn Doktorum bebek hareketlerini hissedemedigin zaman çikolata tüketip sol tarafına sessiz şekilde yatarak takip edebilirsin demişti
hilal1365 Ben 25. Haftada bunun için hastaneye bile gittim doktor korktuğumu görünce açıklama yaptı 25 ve 30. Hafta aralığında bebeğin durgunlaşması normalmiş. Tabiki yine de tedbir amaçlı gidilmesi gerektiğini düşünüyorum ben.