ikiemanetinannesi sudeli4 bizim de 10 A düştü ama ben taburcu etmelerini istemedim çünkü sürekli uyku halinde . Anne otelinde kalacam emzirmeye inecem işte 2-3 saatte bir. En azından bu gece de gözetim halinde kalsın yükselirse müdahale edilir evde farketmeyiz diye düşündüm .
ikiemanetinannesi İyi olsunlar da anne sütü mama sarılık geçene kadar farketmez ya. Bizim daha 3 günlük diye 10 da yüksek değer. Sezaryen doğum oldu ciddi baş ağrısı çekiyorum inşallah bi gece daha kalır da evimize geçeriz
sudeli4 ikiemanetinannesi bizim çıkarken ⅞ filandı ama sonrasında 10 oldu yinede ben emzirme ve mama devam ediyorum saat kuruyorum mama da verdiğim için 2 saatte bir beslenmesini yapıyorum cnm. İnş çok uzamaz çıkar bebiş. Bende sezeryan oldum spinal oldum ilk 2 gün çok ciddi sırt omuz ağrım vardı sürekli ağrı kesici istedim birde bitter çikolata ve espresso tükettim sütsüz sade kahve iç ben günde 3 tane içtim bi çay bardağı kadar bitteri de tükettim Benm ne baş ağrım kaldı ne sırt ağrım
fkurtba ikiemanetinannesi ben ve eşim arasında kan uyuşmazlığı var 28 haftamda iğne yapıldı bana şimdi doğumdan sonra bebekten kan alacaklar eğer negatifse iğne yapmayacaklar bana ama pozitifse kan karışma durumundan kaynaklı bana tekrardan kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak önceden bilmek çok önemli geçmiş olsun
ikiemanetinannesi fkurtba canım geçmiş olsun. Sağlıkla doğsun. Bizim eşimle kan uyuşmazlığı yok. Bebekle benim grup uyuşmuyor. O A ben 0 ım. Bu şekilde de kan uyuşmazlığı oluyormuş. Sarılık da beslenme olsa da her şekilde çıkarmış. Anne kanıyla beslendiği için . Bakalım zamanla geçecekmiş