HiravEmir tugce4545 alarmda kuruyor beraber kalkıyoruz kahvaltı hazırlıyorum yiyor çıkıyor bende çocukları okula gönderiyorum
temmuzonbir tugce4545 kendim kaldırırım sabah kalkıp eşimi işe uğurlayıp göndermek çok hoşuma gider benim rahatsızsam vs kendi alarmı kapatıp kalkar zaten
tugce4545 acelyacik aynen öyle valla ya telefon zangir zangir kulağın dibinde çalıyor yok duymuyor yada duymazlıktan geliyor ben hayatta uyuyamam hemen tek alarmda kalkıyorum
aslhnkrts9 tugce4545 lohusalık dönemi hariç ben kaldırdım hep hala da ben kaldırıyorum . Uykusu ağır benimkinin 😂
tugce4545 sarumervee ben evdeyken naz yapıyor duymazlıktan geliyor tonlarca alarm sesini evde yokken kalkıyor hemen
_khaleesi_ Deleted33000 Kocamı iyi seçtiğimi düşündüğüm için öyle bir problem yaşamam Allah’ın izniyle🤣🤣 Hayırlısı tabi, o gün gelince görürüz😬
ekiminannesii tugce4545 eşim akşamları çalıştığı için böyle bir durumumuz yok. Sabahları ben işe giderim kendim kalkar hazırlanıp çıkarım o uyur. Uyandırmamaya da dikkat ederim çünkü işten gece gelir 🌱